De Immateriële Cadeauwinkel

Speelplaats voor de Verbeelding

overzicht CADEAUS

Deze website is nog in ontwikkeling. Hieronder alvast een overzicht van de cadeaus en een korte beschrijving. Heb je interesse in een van de cadeaus of wil je meer informatie ontvangen? Stuur een bericht en we mailen je de informatie. Alle prijzen zijn inclusief BTW en een kleine donatie aan de Immateriële Cadeauwinkel. Binnenkort meer op deze website!

Zomaar een Liedje € 12,50

Precies wat je denkt dat het is! Een zanger of zangeres belt degene die dit cadeau krijgt op en zingt een lied uit zijn of haar repertoire. Jij kunt aangeven of je liever een klassiek, jazz, musical of verhalend lied wil geven. Een eigenlijk altijd goed cadeau!

Slaapliedje € 19,50

Voor het slapengaan nog even genieten van een telefonische ode. Kom tot rust met een liedje en val heerlijk in slaap. Voor dit cadeau hebben we verschillende zangers en zangeressen beschikbaar. Van klassiek tot verhalend en van musical tot jazz.

Je Lievelings € 17,50

Stel je hebt een verhaal waar je maar geen genoeg van kunt krijgen. Dat wil je wel keer op keer voorgelezen krijgen. Dat kan! Pauline van destemvanpauline spreekt het verhaal in en stuurt het naar je toe via We Transfer.

Verhaaltje voor het Slapengaan € 19,50

Een van de klassiekers uit de Immateriële Cadeauwinkel. Degene die dit cadeau ontvangt wordt opgebeld op een vooraf afgesproken tijdstip en wordt ‘ingestopt’ met een fijn verhaal naar keuze. Hier kun je meer lezen over dit cadeau.

Dancing Flavours van €10,- tot € 42,-

‘Hot ‘n Spicy’, ‘Playful Gaze’ of ‘Peace of Mind’? Alkis stelde een menu samen van verschillende smaken waarvanuit je gaat dansen. Hij begeleidt je via Zoom in deze danssessies. Je kunt zelf kiezen uit 7 smaken die elk 15 minuten duren. Een smaak kost € 10,- en 4 smaken kost € 42,-

Improviseren kun je leren € 25,-

In 20 minuten neemt danser Daniëlle je mee in een korte improvisatie. Ze geeft je handvatten om te kunnen improviseren zodat je altijd en overal wat meer ideeën hebt om op je eigen dansmanier te variëren. Via Zoom. Ervaring is niet vereist al moet je het wel een beetje leuk vinden om te dansen.

Groovement™ € 25,-

Denk met je lichaam! Beweeg met je geest. Groovement™ is een geïmproviseerde dans- en bewegingsmethode voor iedereen. Groovement is heerlijk om cadeau te krijgen en doe als gever vooral lekker mee. Het duurt 45 minuten en loopt via Zoom. Fernanda houdt rekening met jouw lichaam, energie niveau en bewegingsachtergrond. Groovement™ is voor everyBody!

Inspiratieoppepper € 10,-

Je vriend of vriendin zit even helemaal vast en heeft een belangrijke deadline te halen, je moeder heeft een super mooi plan om de wereld te redden maar komt er even niet uit. Voor deze en andere situaties hebben we de Inspiratieoppepper. Het cadeau is een telefonisch consult van 10 minuten waarin Nienke met je meedenkt en overspoelt met creatieve ideeën. Je vriend, vriendin, moeder of wie dan ook kan weer verder!

Help ik wil even 5 minuten stoom afblazen € 5,-

Need we say more? Ja misschien dat het via de telefoon is, maar dat had je waarschijnlijk al zelf bedacht :-).

Spoken Word €20,- of €40,-

Een unieke telefonisch gesproken ode speciaal gemaakt voor de ontvanger. Om een verjaardag of succes te vieren, een bijzondere eigenschap van iemand in het zonnetje te zetten, als troost of hart onder de riem. Jij mailt input. Linde maakt een ode van twee (€20,-) of vier (40,-) strofen.

Poëzie door de telefoon €19,50

Hoe helder kan een titel zijn? Frederique heeft een prachtig voorbeeld op Youtube staan. Kijk daar vooral ook nog even.

Creatief Oppassen €22,50

Oppassen, maar dan leuker! Beeldend kunstenaar Emmy komt met allerlei te recycelen materialen langs om op ouderen of jonge kinderen te passen zodat jouw vrienden of mantelzorg-familielid weer eens onbezorgd de deur uit kan.

One of a Kind €20,-

Dit cadeau is helemaal gemaakt van gerecycled papier. Speciaal voor de ontvanger maakt Linde een one of a kind ansichtkaart collage kunstwerk.

Liedje via We Transfer €60,-

Zwaan is pianist en zangeres. Speciaal voor de Immateriële Cadeauwinkel maakt ze een geïmproviseerd lied op basis van jouw input. Ze zorgt dat het via We Transfer op tijd bij jou is zodat je je geliefde, familielid of vriend een persoonlijke ode kunt geven.

Liedje via Zoom €75,-

Houdt degene die je een cadeau wilt geven van Franse chansons of levensliederen? Zoek dan niet verder. Hier is je perfecte cadeau. Als Nadja zingt komt het echt binnen. Zoom in en geniet.

Maskers Bewogen €30,-

Sjoerd komt een lezing geven van een half uur in je woonkamer over emotie- en commediamaskers. Ook kun je ze zelf uitproberen. Hoe cool is dat?

Mimeles voor zes € 60,-

De mimeles voor zes (of meer..) kan in een huiskamer met voldoende ruimte of op afspraak in een te huren ruimte. De mimeles duurt een uur (of net iets langer). Sjoerd Schwibettus is mimeacteur en docent sinds 1977 en onderzoeker naar houding, beweging en uitdrukking.

Een fijn Treinsamenzijn v.a. € 40,-

Gedurende een treinreis krijgt je vriend, kennis of buurvrouw gezelschap van Pauline. Met hulp van haar koffertje vol bijzondere attributen krijgt ze gedachten weer helder, laat zorgen vanuit een ander perspectief bekijken, werpt nieuw licht op zaken of zingt samen een liedje. Helemaal weer opgeladen komt je vriend, kennis of buurvrouw aan op de plek van bestemming.

Krantengedicht € 35,-

Frederique maakt gedichten van oude kranten. Een persoonlijk gedicht voor jou of voor iemand die je dierbaar is. Wanneer je even de tijd neemt kun je de krantenwoorden in een andere volgorde plaatsen en ontstaat er iets nieuws. Goed nieuws bijvoorbeeld, of nieuws als in een droom of uit een andere wereld.

Clown Milo bezoekt € 80,-

Visiteclown Milo bezoekt ouderen of mensen die om wat voor reden zorg nodig hebben. In het uur dat hij op visite komt maakt hij contact met degene die dit cadeau krijgt. Een prachtig present voor niet alleen de gefêteerde maar ook zijn of haar omgeving.

Interactief Striptekenen v.a. €25,-

Super cool toch? Je eigen superheld of strip(figuur) maken samen met Petra? Maak bijvoorbeeld een superheld van jezelf of maak een stripje over de buurvrouw, je kat of een buitenaards wezen.

Gezongen telegram v.a. € 200,-

Een live optreden van een zangeres (eventueel met muzikant) op een feest of speciale gebeurtenis. Denk aan een verjaardag of bruiloft. Jij levert de ingrediënten voor een tekst op maat en de zangeres zorgt voor een verrassend en persoonlijke ode.

Bombitas Backstage v.a. €700,-

Stel je opa is altijd al fan geweest van Herman Brood. Dan is dit het perfecte cadeau om hem te geven. Lies en Inge, de Bombitas, komen een huiskamerconcert geven. Naast alle toffe liedjes vertellen ze sappige anekdotes en kun je zelf ook een vraag stellen, iets wat je altijd al hebt willen weten… Een compilatie van 40 jaar toeren vol humor, energie, wat melancholie, een aantal verrassingen, maar vooral plezier!

P.A. for a Day €250,-

Even één dag in je leven niets zelf te hoeven regelen. De P.A. haalt koffie, neemt de telefoon aan, zorgt bij werkbesprekingen dat je aan het woord komt, rijdt je desnoods van a naar b (of liever zorgt voor een 1e klas behandeling in de trein), zingt een liedje als je het niet meer ziet zitten, fluistert bemoedigende woorden in je oor, zegt moeilijke afspraken af. Kortom de rechterhand die je leven een dagje vergemakkelijkt. Een cadeau met een glimlach. De dag van een P.A. duurt 5 uur.

Schommelbank € 400,-

Twee Theeschenkers nodigen mensen uit om thee met ze te komen drinken. Netjes en gemanierd natuurlijk! Maar dit theetje drinken gaat niet alijd vlekkeloos… Een korte improvisatievoorstelling in interactie met het publiek door Daniëlle en Massimo, twee ervaren improvisatiespelers.

Audioportret €350,-

Zoals een portretfotograaf in een portretfoto een herinnering maakt aan hoe iemand er nu uitziet, zo is een audioportret een interview met een blijvende herinnering aan de stem, verhalen, dromen en gedachten van dat moment. In ‘hink-stap-sprong’ gaan we door het leven van de cadeauontvanger. Pauline spreekt als voorbereiding op het audioportret met twee of drie bekenden van de geïnterviewde.

Improvisatiestrippenkaart v.a. € 250,-

Voor een feest, of een gelegenheid waarbij meerdere mensen bijeenkomen, kunt u een strippenkaart kopen van 4 of 8 improvisaties. De gasten van het feest kunnen een woord aan Daniëlle en Massimo geven en op deze wijze een improvisatie starten. Hiermee krijgt het feest een heel persoonlijk tintje.

The Devil in your Head € ?,-

Ken je iemand met een gat in haar of zijn hand. Of heb je zelf vaak de meiging om meer te kopen dan je eigenlijk nodig hebt? Neem Max dan met je mee. Bij elke theepot, kaars of portemonee vraagt hij door of je het echt nodig hebt. Max is keigrappig dus we verwachten dat dit juist een enorm louternde ervaring wordt. Betaal na afloop wat je het waard vond – of bespaard hebt :-).

© 2024 De Immateriële Cadeauwinkel

Theme by Anders Norén